Blogi: Aineisto hallussa

Tuesday, October 19, 2010

Käyttäjiä on 5 kertaa enemmän kuin uskoitkaan


Monissa organisaatiossa aineiston tarvitsijoiksi lasketaan markkinoinnin ja viestinnän parissa päivittäin työskentelevät. Kuitenkin asiakkaissamme käyttäjämäärät ovat usein viisinkertaiset näiden henkilöiden määrään nähden. Nimittäin kun aineistoa on helposti saatavilla, sitä myös käytetään. Esityksiin, raportteihin, dokumentteihin. Sitä käyttävät kaikki johdosta, myynnin kautta asiantuntijoihin.

Muutaman ammattilaisen sijaan sisäisiä käyttäjiä voi olla vaikkapa 150, kuten eräällä getImageRight-asiakkaallemme.

Eikä unohtaa sovi organisaation ulkopuolisia käyttäjiä, kuten jälleenmyyjiä ja muita sidosryhmiä. Kun jakaminen on helppoa ja turvallista, voidaan mainostoimistot, viestintätoimistot, lehdistö, jälleenmyyjät, freelancerit ja mitä niitä nyt teillä onkaan, ottaa mukaan käyttäjiksi.

Muutaman kumppanin sijaan aineistopankkia saattaa käyttää vaikkapa 300 kumppaniorganisaatiota, kuten eräällä getImageRight-asiakkaallamme.

Sähköisen aineiston arvo on sen käytössä. Kun aineiston on hankittu, lisää käyttö yksinkertaisesti sen tuottoa. Ja usein säästöjä, kun aineistoa ei tarvitse turhaan tuottaa, hankkia tai etsiä.

getImageRightilla sähköinen aineistosi on kaikkien tarvitsijoiden saatavilla, helposti, nopeasti mutta turvallisesti. Se mikä on salaista, pysyy salaisena. Se mikä on julkista, on helposti saatavilla. Yksinkertaista.