Blogi: Aineisto hallussa

Wednesday, November 16, 2011

Käyttöönotto 1 minuutissa

Tavoitteenamme on yksinkertaistaa yritysten kuvien, videoiden ja muun aineiston jakamista ja hallintaa. Yksi keskeinen asia yksinkertaistamisessa on käyttöönoton helpottaminen. Monessa yrityksessä kun pelätään asiaan ryhtymistä. Pelätään projektin paisumista, loputtomia palavereita, suunnittelua, vanhan aineiston läpikäyntiä, työmäärää...

Haluamme osoittaa, ettei kyse ole vaikeasta tai työläästä asiasta. 

Niinpä getImageRight on nyt käyttöönotettavissa 1 minuutissa.


Ota getImageRight ilmaiseen koekäyttöön.
Ota getImageRight ilmaiseen koekäyttöön. Tutustu kuinka helppoa kuvien sisääntuonti on ja kuinka näppärästi saat jaettua kuvat kolleegoidesi käyttöön. Tuosta se nimittäin lähtee. Kun porukka pääsee kiinni kuviin, hyödyt näkyvät heti.

Käyttöönottoapuri opastaa käyttöönotossa
Käyttöönottoapuri opastaa käyttöönotossa ja kertoo mitä seuraavaksi kannattaa tehdä.

Kuvien ja aineistohallinnan kuntoonlaitto ei enää ole projekti, vaan minuutissa suoritettu tehtävä.

getImageRightiin ei tarvita projekteja, projektiryhmiä, suunnittelua, asennuksia, servereitä, koulutusta, aineiston läpikäyntiä tai käyttäjien perehdyttämistä. getImageRight on 1 minuutissa valmis pilviratkaisu kuvien ja aineiston turvalliseen hallintaan ja jakamiseen niin yrityksen sisällä kuin sidosryhmienkin kesken.

PS. Jos olet seurannut blogiamme tai lukenut opastamme, muistat 8 tunnin kuvapankkiprojektin. Eikä tuosta ole aikaa kuin reilu puoli vuotta. Paljon on siis menty eteenpäin.