Blogi: Aineisto hallussa

Friday, March 9, 2012

Uusittu getImageRight nostaa käytettävyyden uudelle tasolle

Esittelemme ylpeänä uudistuneen getImageRightin. Uusi ilme ja uudet ominaisuudet ovat heti kaikkien asiakkaidemme käytössä ilman toimenpiteitä.

Uusi käyttöliittymä parantaa käytettävyyttä. Työkalupalkki oikealla kokoon  hallinnan ja muokkauksen yhteen.

Päivitys tuo mukanaan uudistuneen ilmeen ja parantuneen käytettävyyden, sekä koko joukon uusia ja parantuneita ominaisuuksia.

Keskeiset muokkaus- ja hallintatoiminnot on keskitetty sivun oikealla laidalla olevaan työkalupalkkiin. Hallitse-valikosta löytyvät raportit ja asetukset. Leikepöytä, kori ja parhaillaan valitut kuvat näkyvät seuraavaksi. Näitä seuraa käyttötilanteen mukaiset toiminnot ja työkalut. Leikepöydällä muokkausvälineet, korissa latausvälineet ja niin edelleen.

Valikko on muuttunut suljettavaksi. Samalla kuville on saatu lisää tilaa.

Etusivulla pääsee selkeämmin hakupalkin getImageRight ikonista.

Kirjautuminen, käyttäjän asetukset ja uloskirjautuminen vievät nyt vähemmän tilaa.

Suljettuun kuvapankkiin uusi etuovi
Jos olette asettaneet getImageRightinne suljetuksi, tervehditään käyttäjiänne uudella sisäänkirjautumissivulla. 

Sisäänkirjautumislomakkeen vieressä voitte esitellä haluamianne kuvia. Lisää #loginslideshow hakusana haluamiinne kuviin. Lomakkeen alla näkyvän tervetulotoivotuksen voi muokata haluamakseen asetuksista.

Brändättävyys parantunut

getImageRight on helppo sovittaa ilmeeseenne. Lataa logo ja valitse värit.

getImageRight on nyt myös helppo sovittaa ilmeeseen: Lataa logo ja valitse värit. Kentän oikealla puolella on värin valintaan apuväline.

Lähde tutustumismatkalle
Olemme uudistaneet ja parantaneet monia toimintoja. Miksi et lähtisi tutkimusmatkalle? Kirjaudu sisään getImageRightiisi tai ota getImageRight kokeiluun ilmaiseksi.