Blogi: Aineisto hallussa

Thursday, October 18, 2012

Add Photo-nappi tuo getImageRightin kuvapankkitoiminnot mihin tahansa verkkosovellukseen

getImageRight toimii kuvapankkina myös muille verkkosovelluksille, kuten esimerkiksi web-sivujen julkaisujärjestelmille tai uutiskirjevälineille. Näin samoja kuvia voidaan sujuvasti käyttää webissä, sähköpostissa, printissä ilman tarvetta ladata tai käsitellä kuvia välissä.

Add Photo-nappi avaa getImageRightin miniversion verkkosovelluksen päälle. Käyttäjä valitsee tai tuo kuvan. getImageRight muodostaa siitä verkkosovellukselle sopivan kokoisen version.
getImageRight Add Photo-nappi tuo kuvapankkitoiminnot toiseen verkkosovellukseen. Nappi avaa getImageRightin miniversion. Kuvan valinnan tai tuonnin jälkeen kuvaa voidaan rajata tai sen kokoa muuttaa. Verkkosovellus saa lopulta linkin valmiiseen, verkkosovelluksen asettamat vaatimukset täyttävään kuvaan.

getImageRight Add Photo-nappi on saatavilla myös TinyMCE PlugIninä. TinyMCE on yksi suosituimmista verkkosovelluksissa käytettävistä WYSIWYG editorikomponenteista.

Edut käyttäjille, organisaatiolle ja kehittäjälle


getImageRight Add Photo tuo seuraavia etuja:
  1. Verkkosovellukseen ei tarvitse toteuttaa omaa kuvatiedostojen hallintaan tarkoitettua palvelua, vaan se saadaan getImageRightista.
  2. getImageRightissa kuva on korkearesoluutioisena ja sitä voidaan käyttää muissa käyttötarkoituksissa kuten esitteissä.
  3. getImageRight tarjoaa kuvan rajaamisen ja pienentämisen verkkosovelluksen vaatimusten mukaisesti. Käyttäjän ei tarvitse käsitellä kuvaa erikseen jokaiseen käyttötarpeeseen.
  4. Kuva jää talteen, on löydettävissä ja myös muiden käyttäjien saatavilla.
  5. Add Photo -nappi helpottaa kuvien hallintaa organisaatiossa. Kuva tallennetaan kerran ja sitä voidaan käyttää lataamatta ja käsittelemättä eri käyttötarkoituksissa. Työ on sujuvaa ja helppoa.
  6. Verkkosovelluksen kehittäjälle Add Photo-nappi tarjoaa palveluita, joita on yleensä turha kehittää omaan välineeeseen. Se tuo merkittävää lisäarvoa asiakkaalle, joka tarvitsee samoja kuvia useissa eri sovelluksissa ja käyttötarpeissa.

Add Photo -napin asentaminen


Add Photosta on tarjolla kaksi versiota: Add Photo-nappi ja Add Photo TinyMCE Plugin.

Add Photo nappi


Add Photo nappi on embed-koodi, joka asennetaan verkkosovellukseen yhdessä kirjastotiedostojen kanssa. Napin ulkoasu ja toiminnallisuus on muokattavissa Add Photo Button Creatorilla, joka löytyy getImageRightin asetuksista. Napin asentaminen edellyttää JQueryn asentamisen.

Napin painallus avaa getImageRightin miniversion. Käyttäjä kirjautuu, hakee tai tuo kuvan. Kuvan kokoa voidaan muuttaa ja rajata. Add Photo Button Creatorilla tai embed-koodia muuttamalla voi ohjata käyttökokemusta, kuten määritellä lopullisen kuvan koko, poistaa rajaaminen tai määritellä tiedostotyypit.

Add Photo palauttaa valmiin kuvatiedoston URL:n napin koodissa määriteltyyn kenttään. Verkkosovellus voi käyttää kuvaa sellaisenaan, jolloin getImageRight tarjoaa kuvan hostingin. Tai verkkosovellus voi hakea kuvan URL:stä omalle palvelimelleen ja huolehtia hostingista itse. getImageRightin hostingissa pyyntöjen määrä on rajoitettu, eikä sovellu suosituille verkkosivustoille.

Add Photo TinyMCE Plugin

TinyMCE on yksi suosituimmista WYSIWYG editorikontrolleista ja sitä käytetään monissa verkkosovelluksissa. Add Photo TinyMCE Pluginin avulla kuvien valinta voidaan tuoda TinyMCE:n sisälle Add Photo -tyyliin. Napin painallus avaa getImageRightin miniversion. Käyttäjä valitsee kuvan, rajaa sen ja saa kuvan muokattavaan tekstiin kursorin osoittamaan kohtaan.

Add Photo-napin avulla toiseen verkkosovellukseen voidaan liittää kuvien valinta getImageRightista.   getImageRight toimii kuva-arkistona ja tarjoaa verkkosovellukselle kuvien rajaus ja koon muutospalvelut sekä kuvien hostingin. Kuvat voidaan tuoda getImageRightiin korkearesoluutioisina ja niitä voidaan käyttää monissa käyttötarkoituksissa. Verkkosovellus saa getImageRightilta linkin haluamansa kokoiseen kuvatiedostoon. Verkkosovelluksen ei tarvitse tallentaa tai hostata kuvaa.

Lopuksi

getImageRight Add Photo-toiminnallisuus on asennettu jo mm. verkkosivujen julkaisujärjestelmään, verkkokauppaan, HR-järjestelmään ja sähköisen asioinnin järjestelmään. Mihin sinä haluaisit sen asentaa?

getImageRight asiakkaat löytävät lisätietoja sovelluksen asetuksista.

Kehittäjiä toivomme olemaan suoraan yhteydessä meihin.