Blogi: Aineisto hallussa

Tuesday, October 30, 2012

Kuvatoimistokuvat Rodeosta suoraan getImageRightiin

Jos ostat kuvia Rodeosta, Suomen suosituimmasta Royalty Free-kuvatoimistosta, rakastat kohta getImageRightiasi vielä enemmän.
Rodeosta ostetut kuvat siirtyvät nyt automaattisesti getImageRightiin


Rodeosta ostetut kuvat siirtyvät automaattisesti getImageRightiin

Ostamasi kuva siirtyy automaattisesti getImageRightiin talteen. Ja koska Rodeon käyttöehdot eivät rajaa käyttöä henkilöön, vaan organisaatioon, voi kuvia käyttää rauhassa koko organisaatio. Täydellistä!

Ominaisuus on käytössä automaattisesti kaikilla Rodeo-asiakkailla, joilla on samalla sähköpostiosoitteella getImageRight-tunnukset. Kuvat siirretään ostamisen yhteydessä ja koskee uusia ostoksia. getImageRight-tunnuksessa on oltava oikeus kuvien tuontiin.

Kuvatoimisto Rodeon asiakkaat voivat rekisteröidä ilmaisen getImageRightin (2 GB tilaa, 3 käyttäjää) Rodeosta. Linkki asiakasetuun löytyy Rodeon rekisteröitymislomakkeelta, asiakastililtä ja ostoskorin jälkeiseltä laskutustiedot-sivulta.

Rodeon ainutlaatuiset käyttöehdot innoittivat integraatioon


Tavoitteenamme on tehdä kuvien ja aineiston löytäminen sekä käyttäminen helpoksi. Kuvatoimistokuvat ovat yksi organisaatioiden kuvalähteistä ja Royalty Free (RF) suosituin lisenssimuoto.
Royalty Free tarkoittaa, että kuvaa saa käyttää uudestaan ilman eri maksua, ilman rojalttia siis. Suomenkielessä puhutaan usein virheellisesti julkaisuvapaudesta. 
Monet Royalty Free (RF) -kuvatoimistoista rajaavat käyttöehdoissaan käyttöoikeuden vain kuvan hankkineeseen henkilöön. Tällaista kuvaa ei kannata laittaa organisaation omaan kuvapankkiin.

Kuvatoimisto Rodeo on tässä poikkeus. Rodeon käyttöehdot sallivat kuvan käytön uudestaan kaikille työntekijöille. Niinpä Rodeon kuvat voi ja kannattaa laittaa kuvapankkiin koko organisaation käyttöön.

Seuraava lainaus Rodeon tuoreesta uutiskirjeestä:
Kuvatoimisto Rodeo Oy - LisenssiehdotVoit käyttää kuvaa: Internet sivuilla, mainoksessa, tv-mainoksessa, tuotepakkauksessa, t-paidassa, julisteessa, kutsukortissa, vuosikertomuksessa, asiakaslehdessä, jne.
  • Painosmäärällä ei ole vaikutusta hintaan.
  • Kuvaa voi käyttää vuosienkin päästä uudestaan.
  • Kuvaa voi käyttää kaikki samassa yrityksessä tai yhteisössä työskentelevät.
Rajoitukset: 
  • Kuvan lisenssi on sillä yrityksellä tai yhteisöllä kenelle se on ostettu, kuvaa ei saa jakaa muualle.
  • Käyttöoikeus sisältää oikeuden muunnella kuvaa. Kuvaa ei kuitenkaan saa muunnella kuvassa esiintyvää henkilöä loukkaavalla tavalla
  • Valokuvaa, jossa esiintyy ihmisiä, ei saa käyttää seksi-, seuralais-, intiimihygienian- tai niihin verrattavien palvelun, tuotteiden tai julkaisujen mainontaan, markkinointiin tai tiedottamiseen.

Lopuksi vielä lakimiehille tai muuten vaan nippelitiedosta kiinnostuneille, viralliset käyttöehdot.